<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=702864656529987&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Uutiset

29 August 2017

shop-in-shop-kokemuksia.jpg

Maakunnallinen lehtiyhtiö Hämeen Sanomat Oy päätyi kiristyneen markkinatilanteen myötä luovaan ja menestyksekkääksi osoittautuneeseen ratkaisuun. Vuonna 2012 yhtiö päätti laajentaa liiketoimintaansa shop-in-shop-kauppapaikkoihin. Näin sai alkunsa kalastusvälineiden erikoisliike Kalastamo, jonka ylläpidosta ja markkinoinnista Hämeen Sanomat vastaa.

Lue myös aiemmista artikkeleistamme, mitä shop-in-shop-termillä tarkoitetaan ja kenen tällaisen monikauppamallin pyörittämiseen kannattaa ryhtyä.


Selkeät teemat verkkokauppojen suunnittelun pohjana


Hämeen Sanomien uskonloikka on synnyttänyt Kalastamon lisäksi kaksi muuta shop-in-shop-kauppapaikkaa. Bellapuoti tarjoaa kattavan valikoiman kauneuteen ja sisustamiseen liittyviä tuotteita, kun taas Dreampetstore palvelee lemmikkieläinten omistajia ja eläinharrastajia. Nämä kolme verkkokauppaa toimivat yhteensä yli 500 kauppiaan ja jopa yli 70 000 tuotteen kauppapaikkana.

Verkkokauppojen perustamisen lähtökohtana oli valmiin markkinapaikan tarjoaminen kauppiaille. Kauppiaiden kannalta shop-in-shop on houkuttava myös siksi, että heidän ei itse tarvitse keskittyä verkkokaupan ylläpitoon, tekniikkaan, kehitykseen tai markkinointiin. Myös asiakaskunta on usein moninkertainen verrattuna kivijalkakauppaan tai yksittäisen kauppiaan pyörittämään verkkokauppaan.

Checkout on toiminut Hämeen Sanomien yhteistyökumppanina verkkokauppojen ensiaskeleista lähtien. Checkoutin shop-in-shop-ratkaisut auttavat uuden verkkokauppiaan nopeasti liikkeelle. 

 

kalastamo_logo.jpg dreampetstore_logo.jpg bellapuoti_logo.jpg

 

Tutustu shop-in-shop-kauppapaikan tarjoamiin mahdollisuuksiin


Shop-in-shop-kauppapaikat tarjoavat paljon mahdollisuuksia sekä verkkokaupan ylläpitäjälle että yksittäisille kauppiaille. Oppaamme avaa shop-in-shopin toimintaperiaatetta ja antaa vinkkejä liikkeellelähtöön. Löydät myös Hämeen Sanomien tarinan kokonaisuudessaan oppaastamme. Lataa ja lue lisää!

Lataa shop-in-shop-opas tästä