<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=702864656529987&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Uutiset

02 May 2017

Masterpass-mobiilimaksaminen.png

Mobiilimaksutapojen kevät jatkuu merkittävällä vahvistuksella, kun maailmanlaajuisesti toimiva Mastercardin Masterpass on saapunut Checkoutin kauppiaiden saataville.

Masterpass mahdollistaa kuluttajille nopean, yksinkertaisen ja turvallisen korttimaksamisen. Se toimii verkkosivustoilla, sovelluksessa sekä kivijalassa ja täyttää näin laajan skaalan kauppiaiden ja kuluttajien ostotarpeita.

 

Ensimmäisenä pankkina Suomessa Masterpassin tarjoaa asiakkailleen digilompakossaan Nordea. Muita suomalaisia pankkeja seuraa pian perässä.

 

Turvallista maksamista jo 34 maassa

Kuluttajat, joiden oma pankki tukee Masterpassia, voivat käyttää sitä maailmanlaajuisesti kaikissa Masterpassin maksuvaihtoehdoksi hyväksyvissä kaupoissa.

Kun kuluttaja rekisteröityy sovellukseen, pankki esitäyttää maksukortti- ja lähetystiedot. Masterpass säilyttää sekä Mastercard- että muiden maksukorttien tiedot yhdessä mukavassa, turvatussa paikassa. Rekisteröinnin jälkeen maksaminen verkossa tai sovelluksessa on todella nopeaa ja helppoa.

Masterpass on julki jo 34 maassa ympäri mailman, näistä 19 löytyy Euroopasta. Yli 340 000 kauppiasta hyväksyy maksutavaksi Masterpassin, esimerkiksi vaateliike Topshop, matkailusivusto Visitlondon.com ja verkkokauppa The Hut.

 

Liity tyytyväisten kauppiaiden joukkoon

Ruotsissa suurimmat pankit ovat jo julkaisseet Masterpassin valikoimaansa, ja isot kaupat kuten IKEA ja TUI tarjoavat Masterpassin maksutapana asiakkailleen.

Mathias Wennergren, Ruotsin IKEAn payment leader, kertoo Masterpassin vastaavan hienosti heidän vaatimuksiinsa:

– IKEAlle on tärkeää, että koko ostokokemus, tuotteiden valinnasta maksun loppuunviemiseen, on saumaton. Masterpassilla voimme tarjota asiakkaillemme ratkaisun, joka on sekä turvallinen että helppo.

 

Masterpass tuo eurot kotiin kaikista kanavista

Masterpassin vahvuuksia on, että se toimii kaikissa kanavissa: verkkosivustoilla, sovelluksessa ja kivijalassa. Verrattuna maakohtaisiin ratkaisuihin, se antaa kauppiaalle pääsyn maailmanlaajuiseen Masterpassin hyväksyvään verkostoon, jolloin myös asiakkaat Suomen ulkopuolella voivat maksaa suomalaisessa verkkokaupassa ja toisinpäin.

Kuluttajat tyypillisesti maksavat hyvin mielellään korteilla, koska esimerkiksi bonuspisteet voivat olla niihin sidottuja. Masterpassilla kuluttaja voi maksaa kortilla yksinkertaisella tavalla, jonka tarjoaa hänen luotettu pankkinsa.

Masterpass-mobiilimaksaminen-2.png

Hyödynnä valmista luottamusta ja kasvata konversiota

Etsitkö jatkuvasti keinoja, joilla asiakkaiden olisi mahdollisimman vaivatonta poimia tuotteesi tai palvelusi ja viedä ostotapahtuma sulavasti ja joutuisasti päätökseen? Masterpass vastaa erinomaisesti tähän tarpeeseen. Masterpassin avulla kauppiailla on hieno mahdollisuus kasvattaa konversiotaan ja kehittää arvokasta asiakasuskollisuutta. 


Koska Masterpassin tarjoaa kuluttajille heidän oma pankkinsa, takaa se aina tunteen luotettavasta maksutavasta tutun sovelluksen kautta. Masterpass-maksu on myös nopea: se ottaa vain muutaman sekunnin.

 

Kehittäminen ja vahva yhteistyö jatkuvat

Masterpass tulee jatkamaan vankkaa kasvuaan maailmanlaajuisesti sekä maksutavan lanseerauksilla uusissa maissa että lisääntyvän kauppiasmäärän kautta.

Yhteistyö Checkoutin kanssa on ollut mieluista:

– Näemme yhteistyössä suuria hyötyjä, jotta Masterpass leviää laajasti suomalaisille markkinoille. Odotamme innolla vahvan yhteistyön jatkumista, kertoo Mats Taraldsson, Mastercardin digitaalisen kehityksen johtaja.

 

Miten saan Masterpassin kauppaani?

Masterpassin voivat tarjota asiakkailleen kaikki Checkoutin kauppiaat, joilla on käytössään joko Startti- tai Laajapakettimme sekä luottokorttimaksut aktivoituina.

Masterpass, kuten muutkaan mobiilimaksutavat, eivät tuo kauppiaillemme ylimääräisiä kuluja. Maksettavaksi jäävät vain palvelupaketin mukaiset luottokorttitapahtumista veloitettavat maksut. Kuluttajien suosimien ketterien mobiilimaksutapojen käyttöönotto on siis sekä riskitöntä että palkitsevaa.

Checkout-palvelupakettia on hyvin yksinkertaista muuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@checkout.fi, p. 0800 552 010 (0,00 €/min+ppm). Korttimaksujen aktivointia puolestaan voi hakea suoraan kauppiaan Extranetistä. Kun korttimaksut ovat käytössäsi, aktivoi Masterpass Extranetin maksutavoista.

Tutustu lisää Masterpassiin heidän sivuillaan: masterpass.com

Lue myös mielenkiintoiset artikkelimme muista aiemmin tänä keväänä lanseeraamistamme mobiilimaksutavoista, Pivo Maksunapista ja MobilePaysta.