<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=702864656529987&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Uutiset

20 April 2017

Vestiarium-SS2017_Editorial_1.jpg

Vestiariumin kevät/kesä 2017 -mallistoa. Kuva Mikko Rasila.

 

Mahtavista asiakkaistamme löytyy kaikenkokoisia yrityksiä monenlaisilta aloilta: niin pieniä juuri aloittaneita toimijoita kuin suuria vakiintuneita kumppaneita. Tässä tarinassa pääsemme kurkistamaan kolmen yrittäjän ihastuttavaan naistenvaatekonseptiin Vestiariumiin.

Vestiarium on yritys, joka keskittyy eettiseen kuluttamiseen. Palveluiden kulmakivenä ovat Camilla Mikaman huolellisesti suunnittelemat, mielenkiintoisiin leikkauksiin ja siluetteihin perustuvat vaatemallistot.

– Vestiarium on kattava, henkilökohtaiseen ja innovatiiviseen palveluun panostava kokonaisuus malliston ympärillä, kuvaa toimitusjohtaja Tiina Tissari.

 

Maksunvälityspalvelun joustavuus tärkeää

Checkoutin maksunvälityksen Vestiariumin yrittäjät valitsivat palvelun joustavuuden ja Starttipaketin edullisuuden takia. Hyödyt omalle liiketoiminnalle ovat olleet selvät.

–Jos oma myyntivolyymi on alussa pientä, on hyvä, että liiketoiminnan kehittyessä esimerkiksi maksutapoja voi helposti lisätä, vinkkaa myynti- ja operaatiojohtaja Annemari Mölsä.

 

Miten Vestiariumin tarina alkoi ja mitä eettisyys heille tarkoittaa? Katso videolta!

 

Vestiariumin verkkokauppa löytyy osoitteesta www.vestiarium.net. Tyylikkäässä ja inspiroivassa kivijalkaliikkeessä pääset asioimaan Helsingissä Galleria Esplanadissa.