<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=702864656529987&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Uutiset

12 May 2017

ruokaasuomesta-suoramyynti.jpg 

Checkoutin palveluvalikoima tarjoaa erinomaiset ratkaisut shop-in-shop-tyyppisen kaupan maksunvälitykseen. Shop-in-shop tarkoittaa kauppapaikkaa, jossa yhdestä myymälästä voi ostaa useamman kauppiaan tuotteita tai palveluita, yhdellä kertaa.

Hieno esimerkki tästä on lähiruoan suoramyyntipalvelu Ruokaasuomesta.fi, joka haluaa tarjota tuottajille helpon kanavan, jossa aloittaa tai lisätä omaa verkkomyyntiään.
– Maksunvälitykseen meille oli tärkeää löytää palveluntarjoaja, joka pystyy jakamaan yhden maksun usealle toimijalle, kertoo Ruokaasuomesta.fi:n takana olevan LähiPro Oy:n toimitusjohtaja Eero Kananen.

Penttilän tila on yksi Ruokaasuomesta.fi:n tyytyväisiä kauppiaita. Aitoolaisella Penttilän tilalla tehdään päätuotteena mehevää perunarieskaa, lähialueiden raaka-aineista tietenkin.

– Suosittelen Checkoutia kaikille, jotka haluavat keskittyä omaan ydintekemiseensä, ja varmistaa että maksunvälityksestä huolehtii yritys, joka on ajan hermolla, kiteyttää yrittäjä Heikki Penttilä.

Katso videolta tunnelmat ja koko tarina! 

Harkitsetko shop-in-shop-kauppapaikan perustamista? Lue lisää palvelut kauppiaalle -sivultamme.

Tutustu myös asiakastarinaamme naistenvaatekonsepti Vestiariumista.